Gymi-lisenssi liikuttaa lapsiamme

Gymi tarjoaa monipuolista ohjattua liikuntaa kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Gymillä kuntoillaan lasten ja nuorten ehdoilla, kehon omaa painoa käyttäen.

Lasten liikuntakeskus Gymi on suomalainen, lasten ja nuorten liikuntaan ja liikuntakasvatukseen erikoistunut yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2008 Helsingin Kampissa. Yrityksen perustajat ja konseptin kehittäjät Christina Nurmi ja Oona Kivelä ovat tunnettuja lasten liikunnan ja kasvatuksen asiantuntijoita, joilla on vahva tausta telinevoimistelun valmennuksesta ja lapsen kokonaisvaltaisesta opettamisesta.

Gymi tarjoaa monipuolista ohjattua liikuntaa kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Gymillä kuntoillaan lasten ja nuorten ehdoilla, kehon omaa painoa käyttäen. Harjoitusohjelma etenee Gymi-käsikirjan (opetussuunnitelman) mukaisesti, sisältäen voimistelua, parkouria, sirkusta, akrobatiaa ja liikunnallisten perustaitojen harjoittelua. Telineet ja välineet sekä ohjelmat on suunniteltu lasten ja nuorten kehitysvaiheet huomioiden. Harjoittelu Gymillä kehittää monipuolisesti motoriikkaa sekä kuntoa, antaen hyvän pohjan mille tahansa urheilulajille ja terveelliselle elämäntavalle.

Olemme Suomen ensimmäinen Gymi-lisenssin omaava päiväkoti. Päiväkotimme yhteyteen avataan Gymi-sali joka on päiväkodin vapaassa käytössä aamupäivien ajan. Lisäksi hoitoaikaan sisältyy Gymi-käsikirjan mukaista, ohjattua liikuntaa vähintään 1x vko. Gymitoiminta sisältyy normaaliin päivähoitomaksuun.
Iltapäivisin/iltaisin ja viikonloppuisin Gymillä järjestetään kaikille avointa harrastustoimintaa. Gymi Valkeakoskeen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa http://gymi.fi/ajankohtaista/valkeakoski/